Когато говорим за стилни жени във Великобритания, със сигурност първо в

...
Когато говорим за стилни жени във Великобритания, със сигурност първо в
Коментари Харесай

Коя е най-стилната дама във Великобритания

Когато приказваме за стилни дами във Англия, със сигурност първо в съзнанието ни изниква Кейт Мидълтън. Именно принцесата на Уелс неведнъж оглавява сходни ранглисти с безупречната си визия, само че този път списание Tatler дефинира друга като по-по-най.
 Риши Сунак, Акшата Мурти и за какво благосъстоянието и по-голямо от това на крал Чарлз и Камила
Защо министър председателят на Англия е по-богат от крал Чарлз

Какво знаем за Риши Сунак и брачната половинка му

Акшата Мурти е брачната половинка на сегашния английски министър председател Риши Сунак. 43-годишната дизайнерка и щерка на индийски милиардер е сложена преди всичко в класацията за най-добре облечени известни персони на Острова. А зад този триумф стоят не една и две прояви на жанр, за който дълго се говореше.

Жената до министър-председателя е известна със своя " спокоен разкош ", като даже да я забележим по маратонки и пола, би трябвало да сме сигурни, че костват доста и са на известна марка. Дори на учебно съревнование тя се появява с чехли за нaд 700 $ - просто по този начин е привикнала.
 Снимка 630244

Но в последно време тези нейни скъпи фешън избори биват все по-често критикувани и Мурти, която е огромен почитател на Gucci, се наложи да разнообрази дрешника си с облекла на по-достъпни дизайнери, с цел да не провокира гнева на гласоподаватели и данъкоплатци. Това обаче не ѝ попречи да си остане все по този начин стилна във всяка една обстановка.

От изданието съпоставят стила на с този на Джаки Кенеди, макар че в последно време постоянно ѝ липса дребната шапчица на главата, както и няколкото реда перли. Но нейният " актуален дипломатично-декадентски тоалет " всеки път съумява да се трансформира в център на внимание.
 Снимка 630243

 Парфюмите, които носят крал Чарлз, Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и други кралски особи
На какво ухае крал Чарлз

И още няколко други кралски особи

Интересното е, че в топ 10 на Tatler не попада нито Кейт Мидълтън, нито някоя друга дама от кралския двор. На осмо място обаче е брачният партньор на принцеса Беатрис - Едуардо Моци. Цялата ранглиста ще бъде оповестена през септември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР